roman-proza.com » ✅ Міське фентезі » ТаЄмниця , Arachne

Назва книги, Автор книги - "ТаЄмниця , Arachne "

У далекому магічному світі живе загадкова принцеса з очима, у яких відбиваються зірки та безмежні всесвіти. Її погляд здатний демонструвати майбутнє і минуле, відкриваючи таємниці різних світів. Однак сама принцеса, Астрае, не пам'ятає свого минулого і не знає, звідки в неї ця неймовірна сила. Якось вона прокидається у незнайомому місці, повністю втративши пам'ять про те, хто вона і звідки. Її переслідують дивні видіння: в її очах спалахують цілі всесвіти, і вона бачить фрагменти різних світів, часів та доль. Щоразу, коли вона намагається зрозуміти своє минуле, її бачення стають все більш інтенсивними та заплутаними.
ТаЄмниця , Arachne  - <a href=Arachne - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "ТаЄмниця , Arachne " (Arachne) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "ТаЄмниця , Arachne " є популярною у жанрі ✅ Міське фентезі.