roman-proza.com » ✅ Наукова фантастика » Фізарум, Микола Томащук

Назва книги, Автор книги - "Фізарум, Микола Томащук"

- Відбувся збій у роботі Варп-двигуна ! – вже вчетверте проголошував комп’ютер космічного корабля «Вікінг». - Чорт забирай, Джейн! Доповідай обстановку! – лаявся Капітан. Пробудження після кріосну давалося важко. - Відбулася втрата енергії близько 1 відсотка. В результаті, ми збилися з курсу і прибули не в систему Епсилон Ерідана, - доповів бортовий ШІ. Корабель прямував до Епсилон Ерідана, щоби дослідити її планетну систему. Екіпаж складався з восьми осіб: Капітана, Пілота, Бортінженера, Навігатора, Біолога, Геолога, Астрофізика і Медика.
Фізарум, Микола Томащук - <a href=Микола Томащук - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Фізарум, Микола Томащук" (Микола Томащук) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Фізарум, Микола Томащук" є популярною у жанрі ✅ Наукова фантастика.