roman-proza.com » ✅ Наукова фантастика » МІсто ВІчноЇ СтІжки , Arachne

Назва книги, Автор книги - "МІсто ВІчноЇ СтІжки , Arachne "

Дія починається з наукової експедиції, що вирушила досліджувати Бермудський трикутник та феномени, пов'язані з ним. Команда вчених сподівається розкрити таємниці зникнень кораблів та літаків. Раптом зв'язок з експедицією пропадає, і всі спроби знайти їх зазнають невдачі. Експедиція виявляється у таємничому місці, прихованому від світу тисячоліттями. Це стародавнє місто, побудоване нащадками Атлантиди, яке тепер поховано під вічними льодами. Через катаклізм, що трапився тисячоліття тому, атланти змушені були переселитися в цей холодний край, прихований у глибинах океану та ізольований від решти світу.
МІсто ВІчноЇ СтІжки , Arachne  - <a href=Arachne - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "МІсто ВІчноЇ СтІжки , Arachne " (Arachne) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "МІсто ВІчноЇ СтІжки , Arachne " є популярною у жанрі ✅ Наукова фантастика.