roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Заборонена. Моя, Міла Мур

Назва книги, Автор книги - "Заборонена. Моя, Міла Мур"

— Ви? — шепочу і чомусь роблю крок назад. Це виходить само собою і не приховується від Германа. — Боїшся мене? — питає прямо і погляду з мене не зводить. Чи боюсь я його? Не знаю. Тут більше ефект несподіванки спрацював. — Ні, — кажу якомога впевненіше. — Просто не очікувала, що ви можете бути батьком в принципі. — Чому? Я не схожий на чоловіка, у якого є діти? — мені здається, що Германа вся ця ситуація веселить, хоч він і не показує цього, а от мені зовсім нерадісно. Я пам’ятаю, що цей чоловік мені пропонував, і немає жодної гарантії, що він не зробить цього знову. — Абсолютно, — кажу, як думаю. — Ви більше на бандита схожі. І, швидше за все, так і є.
Заборонена. Моя, Міла Мур - <a href=Міла Мур - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Заборонена. Моя, Міла Мур" (Міла Мур) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Заборонена. Моя, Міла Мур" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.