roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » На уламках щастя, Дана Лонг

Назва книги, Автор книги - "На уламках щастя, Дана Лонг"

Віра щаслива у шлюбі. У неї є люблячий чоловік, улюблена робота, розкішний будинок і навіть особистий водій. Про що ще можна мріяти. Але раптово її звичний світ руйнується і ті, кого вона вважала близькими людьми, в одну мить стають її заклятими ворогами, які руйнують її життя. Здається, що виходу немає, але все змінюється, коли Віра випадково зустрічає на своєму шляху Андрія. Мужній і пристрасний, він розкриває її жіночність і змушує божеволіти від насолоди. Пристрасть, що охопила обох, дає їм змогу на деякий час забути про свої проблеми і душевні рани, але вони навіть не припускають, що цей випадковий зв'язок стане для них доленосним.
На уламках щастя, Дана Лонг - <a href=Дана Лонг - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "На уламках щастя, Дана Лонг" (Дана Лонг) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "На уламках щастя, Дана Лонг" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.