roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Покоївка з привілеями, Софі Бріджертон

Назва книги, Автор книги - "Покоївка з привілеями, Софі Бріджертон"

Здавалося б, Тоні Соретті, найвідоміший нью-йоркський бабій, не мав би просити мене, його покоївку, яка порається в самій лише білизні (така вже специфіка нашої агенції), прикинутися його дівчиною на сімейному святі, ще й пропонувати за це шалені гроші... Ось так я опинилася втягнутою в родинну війну між двома спадкоємцями, і роль, яку відвів для мене Тоні, мені геть не подобається. Агов, я пішла в покоївки, щоб погасити студентську позику, не чоловіка собі шукати! Ці вже мангеттенські багатії без клепки... для душевного спокою їм точно бракує прочуханки і дрібки омаського перцю! І все це я їм влаштую.
Покоївка з привілеями, Софі Бріджертон - <a href=Софі Бріджертон - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Покоївка з привілеями, Софі Бріджертон" (Софі Бріджертон) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Покоївка з привілеями, Софі Бріджертон" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.