roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Катастрофа для мільйонера, Альма Лібрем

Назва книги, Автор книги - "Катастрофа для мільйонера, Альма Лібрем"

Їдучи на співбесіду, я й не чекала, що все закінчиться так! Потрапила в аварію, мало не збила красунчика-незнайомця, посварилась з ним... А він виявився моїм майбутнім шефом, Кирилом Ладорським. Здавалося б, про роботу можна забути! Але чоловік чомусь вважає, що в якості помічниці йому потрібна саме я. Леся Катастрофа. А це не просто прізвище, це моя суть. Тож Кирило хай начувається! Як спробує мені щось лихе зробити, закохаю його в себе, і буде йому Катастрофа на все життя... ___ Легка гумористична історія. Читається самостійно!
Катастрофа для мільйонера, Альма Лібрем - <a href=Альма Лібрем - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Катастрофа для мільйонера, Альма Лібрем" (Альма Лібрем) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Катастрофа для мільйонера, Альма Лібрем" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.