roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Між нами просто секс, Анна Вергер

Назва книги, Автор книги - "Між нами просто секс, Анна Вергер"

- Даруйте, у мене таке враження, ніби ми з Вами раніше бачилися. - прозвучало банально, але що робити якщо я давненько перший не знайомився з дівчатами, функція трохи атрофувалася. Дівчата останнім часом самі кидаються мені на шию не дивлячись ні на що. - Ви помиляєтеся. - відповіла вона, навіть не розплющуючи очі. Мене така зневага злегка розлютувала. - Можливо Ви все-таки представитеся і я перевірю свою теорію? - роздратовано промовив я чекаючи хоч якоїсь реакції. І вона розплющила очі. Перевела ці чорні безодні на мене. Злегка посміхнулася одним куточком губ. Підійняла брову і з явним кепкуванням вимовила. - Чого б це?
Між нами просто секс, Анна Вергер - <a href=Анна Вергер - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Між нами просто секс, Анна Вергер" (Анна Вергер) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Між нами просто секс, Анна Вергер" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.