roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Ти станеш моєю, Zhelizna

Назва книги, Автор книги - "Ти станеш моєю, Zhelizna"

— Не смій нічого робити. Я твоя викладачка! — Можу хоч завтра забрати документи з університету. Ще є аргументи? – на питанні я гублюся. — Мені 32 роки, а за спиною гучне розлучення. — Вік у тебе прекрасний і ти нарешті вільна для мене, – зоровий контакт тримається, а мої нутрощі палають від адреналіну. — Я…, – хочеться знову заперечити, але мозок зараз затуманений терпким парфумом та сильною аурою, що давить на мене. Тому я замовкаю. — Ти станеш моєю, Яро. Хай не сьогодні і навіть не завтра. Нічого, я чекав цього десять років і ще зачекаю. Головне, що у мене є ціль і я не здамся перед нею.
Ти станеш моєю, Zhelizna - <a href=Zhelizna - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ти станеш моєю, Zhelizna" (Zhelizna) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ти станеш моєю, Zhelizna" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.