roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Відображення зла, Крістіна Жиглата, Атен-Фол

Назва книги, Автор книги - "Відображення зла, Крістіна Жиглата, Атен-Фол"

Після зради коханого, запланована романтична поїздка на двох, перетворюється на затворницьке усамітнення. Щоб прийти до тями і заспокоїтися, Міа орендує будиночок у лісі, подалі від міста. Тут тихо, гарна природа та привітні сусіди… Але варто їй лише заснути, як із нею відбувається щось дивне і незрозуміле! Щоночі до неї приходить лякаючий незнайомець, і вона не може чинити йому опір… Чи насправді це сон, чи дівчина виявилася жертвою реального маніяка? *Безкоштовно!
Відображення зла, Крістіна Жиглата, Атен-Фол - <a href=Крістіна Жиглата, Атен-Фол - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Відображення зла, Крістіна Жиглата, Атен-Фол" (Крістіна Жиглата, Атен-Фол) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Відображення зла, Крістіна Жиглата, Атен-Фол" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.