roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Мінус двадцять кілограм, щоб знайти кохання..., Крістіна Жиглата

Назва книги, Автор книги - "Мінус двадцять кілограм, щоб знайти кохання..., Крістіна Жиглата"

❤ - Стривай! - кричу Олені, зупиняючи біля виходу. — Ти що хочеш залишити мене тут одну? – з жахом питаю. - Нічого з тобою не станеться! - відрізає вона. - Тут одні чоловіки! І їх понад десять штук! - пошепки повідомляю, і вона знову закочує очі. - Це люди, Вік! Чоловіки. А штуки у них у штанах! – каже ця зараза. – Я тебе не в порнофільмі привела зніматись! Хоча, я б тільки зраділа, якби один із них тебе підім'яв! Може тоді забула б мого дурня-братця! - Мені незручно... Вони дивитимуться! Сміятимуться! – шиплю я. - Сюди всі ходять наростити собі побільше м'язів, а не на дівок дивитися! Роби свою справу та не звертай ні на кого уваги! У тебе є мета! – твердо нагадує вона, підштовхуючи мене назад у зал.
Мінус двадцять кілограм, щоб знайти кохання..., Крістіна Жиглата - <a href=Крістіна Жиглата - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Мінус двадцять кілограм, щоб знайти кохання..., Крістіна Жиглата" (Крістіна Жиглата) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Мінус двадцять кілограм, щоб знайти кохання..., Крістіна Жиглата" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.