roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Небезпечна знахідка, Крістіна Жиглата

Назва книги, Автор книги - "Небезпечна знахідка, Крістіна Жиглата"

Я знайшла у лісі пораненого чоловіка. У нього не було при собі жодних документів, але була зброя, багато грошей і дивний кейс, з кодовим замком. - Не викликай швидку чи поліцію... Допоможи мені і я тебе винагороджу! - попросив він, вчепившись у мене міцною хваткою. Мені більше нічого не залишалося, як узяти свою «небезпечну знахідку» під особисте піклування та подбати про нього. Чим для мене обернеться така ось нерозсудливість? І… Яка винагорода чекає на мене за мою великодушність?
Небезпечна знахідка, Крістіна Жиглата - <a href=Крістіна Жиглата - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Небезпечна знахідка, Крістіна Жиглата" (Крістіна Жиглата) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Небезпечна знахідка, Крістіна Жиглата" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.