roman-proza.com » ✅ Молодіжна проза » Наперекір , Аманда Рід

Назва книги, Автор книги - "Наперекір , Аманда Рід"

Дуже несподівано, посеред навчального року до нашої школи перевівся новий учень. Дан швидко став місцевою знаменитістю. Я навіть мріяти не могла, що такий хлопець може зацікавитися мною, але він зацікавився. А потім він зруйнував моє життя. Я просто хотіла помститися. Помста отрутою випалювала діру в моєму понівеченому серці. Нічого ліпшого я не змогла вигадати, як налаштувати найкращих друзів один проти одного. Хотіла підставити того, хто мене розтоптав, але потрапила в пастку сама. Закохалася. Вперше. Безглуздо. Назавжди.
Наперекір , Аманда Рід - <a href=Аманда Рід - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Наперекір , Аманда Рід" (Аманда Рід) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Наперекір , Аманда Рід" є популярною у жанрі ✅ Молодіжна проза.