roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата

Назва книги, Автор книги - "Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата"

Втікаючи від хлопця-зрадника Міа потрапляє в руки справжнього психопата, і ледве лишається живою. Насилу впоравшись з пережитим насильством, дівчина заново вчиться нормально існувати. Тепер у неї інше життя і стосунки з чоловіком, до якого вона почала відчувати сильні почуття... І навіть інформація про вагітність, від його брата-маніяка, не стала перепоною для їх  кохання. Здавалося все налагоджувалося, і нічого не віщувало лиха... Тільки ось згодом страхи минулого повертаються до Мії… А незабаром повертається і її кат, який так жорстоко познущався з неї. Чи впорається дівчина цього разу з виродком, який  спробує  знову зруйнувати та підкорити її?    
Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата - <a href=Атен Фол, Крістіна Жиглата - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата" (Атен Фол, Крістіна Жиглата) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Відображення зла 2, Атен Фол, Крістіна Жиглата" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.