roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Ставка ненависть, Стефанія Лін

Назва книги, Автор книги - "Ставка ненависть, Стефанія Лін"

Деймон Поузі — негідник, холодний, нещадний, а ще…він ненавидить мене. Все просто, я — його тінь. Дівчина, котра за винагороду наглядає за ним. Саме я знаю та бачу його душу наскрізь, коли увесь світ вважає цього хлопця просто крижаним власником великої компанії. Саме я приймаю першою удар, коли він втрачає контроль. Я знаю про нього усе: кого кохає, де проводить вечори й ночі, хто його ворог, а хто друг. Проте він…він не знає про мене нічого. Та й навіщо, коли я — просто тінь приставлена його батьком для контролю сина? Та що як одного разу він скоїть фатальну помилку? Що як ця помилка зруйнує його стосунки? Що як через власну тінь Деймон втратить усе? Що як я припиню бути просто тінню, а стану свідком й коханкою?... Що як втрутиться любов?
Ставка ненависть, Стефанія Лін - <a href=Стефанія Лін - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ставка ненависть, Стефанія Лін" (Стефанія Лін) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ставка ненависть, Стефанія Лін" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.