roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Мій дім там де ти, Лілія Стольжицька

Назва книги, Автор книги - "Мій дім там де ти, Лілія Стольжицька"

-Схопити її та кинути до вʼязниці. Покликати Онуфрія, нехай висушить всю її життєдайну силу! А я не можу нічого сказати. В голові гуде, перед очима все пливе. Тільки ця підла скупа сльоза, яка котиться по щоці, показує мої щирі почуття. «За що?» - одними губами прошепотіла я. А що ти хотіла, що він одружиться з тобою? Хто Він і хто ти? Спустись вже на землю. - казав мій внутрішній голос. Мене вели сирими, темними коридорами в самий низ замку. Холодом обдавало голі плечі, руки, босі ноги, але мені було не холодно. Серце моє залишилося там, поруч із ним.
Мій дім там де ти, Лілія Стольжицька - <a href=Лілія Стольжицька - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Мій дім там де ти, Лілія Стольжицька" (Лілія Стольжицька) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Мій дім там де ти, Лілія Стольжицька" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.