roman-proza.com » ✅ Молодіжна проза » Лисичка , Тіна Вітовт

Назва книги, Автор книги - "Лисичка , Тіна Вітовт"

Мілана росла у сім'ї де постійно розповідали історії про перевертнів та магію, та вона їх сприймала більше як казки... Хто ж знав що казки інколи є дійсністю? *** - Нікуди ти не поїдеш, тепер твій дім тут, - це ще що за заяви, ага зараз біжу аж спотикаюсь, а головне усмішки в Дана як не було. - Ви тут собі і залишайтеся, але без мене, - з ліжка підскочила, аж в голові потемніло, добре що на ногах втрималася, а добре ми вчора святкували давненько такого не було. Так і де мої всі речі? - Ти напевно, мила, не зрозуміла, - в Дана терпіння явно не вистачає, - це твій новий дім! - Чого розкричався, ми взагалі тільки вчора познайомилися, і це не привід до вас жити перебиратися, - не на ту напали хлопчики.
Лисичка , Тіна Вітовт - <a href=Тіна Вітовт - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Лисичка , Тіна Вітовт" (Тіна Вітовт) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Лисичка , Тіна Вітовт" є популярною у жанрі ✅ Молодіжна проза.